Prager's Kombucha Original

Prager's Kombucha Original

Originál je jen jeden. Za použití prémiového sypaného zeleného čaje a unikátního kvasného procesu vzniká jedinečná kombinace silného čajového nálevu a sladko kyselé chuti fermentace. S probiotickými kulturami a jedinečným designem. V jedné plechovce tak najdete sílu probiotiku, antioxidantů, vitamínů a minerálů pro posílení Vašeho imunitního a zažívacího systému. Více

Skladem > 20 ks
🚚 Dodání na adresu Prodejna Praha 6 ks
Prodejna Brno 6 ks
Cena s DPH: 59 Kč Cena za litr: 178,79 Kč

Vratná záloha 4 Kč: 4 Kč

ks

Originál je jen jeden. Za použití prémiového sypaného zeleného čaje a unikátního kvasného procesu vzniká jedinečná kombinace silného čajového nálevu a sladko kyselé chuti fermentace. S probiotickými kulturami a jedinečným designem. V jedné plechovce tak najdete sílu probiotiku, antioxidantů, vitamínů a minerálů pro posílení Vašeho imunitního a zažívacího systému. Více

Funkční fermentovaný sycený nápoj, který je osvěžující volbou pro ty, kteří chtějí svému tělu dopřát přírodní a prospěšné látky. Hlavní ingrediencí tohoto nápoje je výluh z kvalitních sypaných čajů, který je bohatý na antioxidanty podporující správné fungování organismu a imunitního systému.

Tento nápoj je také výborným zdrojem teinu. Tein (přírodní kofein)  je stimulant, který může pomoci s povzbuzením a zvýšením pozornosti.

Složení: Čajový výluh (voda, zelený čaj), cukr, oxid uhličitý, kombuchová kultura, probiotická kultura Bacillus coagulans BCI5 (min. 10 milionů ve 100 ml).

Obsah alkoholu: max. 0,5 % obj.

Výživové údaje výrobku na 100 ml:

Energetická hodnota: 89 kJ/21 Kcal
Tuky: <0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy: 5,3 g
z toho cukry 5,3 g
Bílkoviny: <0,5 g
Sůl: <0,01 g

Výrobce: F. H. Prager, s.r.o., U Národní galerie 470, 156 00 Zbraslav, Česká republika

První várka F. H. Prageru vykvasila už v roce 2010, tyto cidery patřily vůbec mezi první řemeslné cidery v České republice. V roce 2019 značku koupila od původních majitelů parta nadšenců pod záštitou inkubátoru Kofola a od té doby pracují na tom, aby dokázali sériově vyrábět dobrý řemeslný cider. Používají jablka z Moravy - ta jsou krásně kyselá a dodávají cideru plnost a říz. Zároveň tím také podporují lokální farmáře. Kombinují je se ciderovými jablky z jihozápadní Anglie, díky nimž má cider tu správnou hořkosladkou chuť. Nápadité etikety ciderů Prager navrhlo studio Tomski & Polanski. 

Alternativní produkty6