Složení:
voda, ječný slad, chmelové produkty
O pivovaru:
Od svého založení v roce 2006 si Giesinger Bräu získal pověst vynikajícího řemeslného piva, které spojuje velkou tradici bavorského vaření piva s inovativními přístupy. Pod vedením zakladatele Steffena Marxe si Giesinger v průběhu let získal oblibu díky pivům, jako je Erhellung (bavorský pils), řadě řemeslných piv a různým luxusním pivům, jako je Sternhagel. Vizionář Marx je přesvědčen, že jeho poselství je správné. Již deset let stojí v čele působivého pivovarnického projektu, který začal v malé garáži v Untergiesingu. Ještě v roce 2016 vařili ve 30 hl varně s výstavem 11 000 hektolitrů piva ročně a měli jedenáct zaměstnanců. Teď je jedním z nejvýraznějších hráčů na současné mnichovské pivní scéně. Provozuje velký pivovar za 20 mil. eur na severním okraji Mnichova a ročně vyrobí přibližně 40 000 hl piva. Velká část investice pivovaru pochází z crowdfundingu. 9 000 drobných investorů přispělo částkou 10 mil. eur, aby pomohli zaplatit nový pivovar. Giesiner Bräu se tak stal největším projektem crowdfundingu v Německu v oblasti potravin a nápojů.
Giesinger je také jedním ze sedmi pivovarů, kterým je povoleno vyrábět pivo s označením Münchner Hell. Bude jednou mít i svůj vlastní stan na Wiesn?
Martina a Jamese nudily průmyslově vařené ležáky a nezajímavé ejly, které se prodávaly v Británii, a tak se to rozhodli vyřešit. Z této myšlenky se v dubnu 2007 narodil BrewDog. Bylo jim teprve 24 let, když si pronajali budovu v Fraserburghu a začali dělat hardcore domácí piva. Postupně se popularita jejich piva zvyšovala až na současnou hvězdnou úroveň. Došlo k úpisu akcií pivovaru a postupnému otevírání Brewdog barů po celém světě. V roce 2016 uvařili celkem 82 druhů piva a dodávají je do více než 60 zemí. O dva roky později přijíždí první řemeslný pivní hotel na světě! Hned vedle pivovaru Columbus v Ohiu otevírají The Doghouse a také vlastní muzeum piva. Otevřeli dvě největší a nejikoničtější bary ve Waterloo Station a na Las Vegas. Na našem eshopu je samozřejmě nemůžeme vynechat, protože je musí vyzkoušet každý člen craft beer komunity.