PIVO PODLE KATEGORIE - Mort Subite

BE
Mort-Subite 12° Geuze Lambic

Mort-Subite
12° Geuze Lambic

79 Kč
/ 0,25 L

Nefiltrované geuze, které je vyváženou směsí starých a mladých lambiků fermentovaných po stočení do lahví ještě po dobu nejméně 1 roku. Pivo je jantarově zbarvené, ovocné, kyselé…

Nefiltrované geuze, které je vyváženou směsí starých a mladých lambiků fermentovaných po stočení do lahví ještě po dobu nejméně 1 roku.…


Skladem > 20 ks

BE
Mort-Subite 16° Schaarbeekse Oude Kriek Lambic

Mort-Subite
16° Schaarbeekse Oude Kriek Lambic

159 Kč
/ 0,375 L

Limitovaná šarže luxusně baleného krieku Mort Subite vařená z třešní Schaarbeekse, původních, ale vzácného ovoce z regionu pivovaru. Nefiltrovaná a sytě červená barva kombinuje…

Limitovaná šarže luxusně baleného krieku Mort Subite vařená z třešní Schaarbeekse, původních, ale vzácného ovoce z regionu pivovaru.…


Teď vyprodáno

BE
Mort-Subite 14° Oude Geuze

Mort-Subite
14° Oude Geuze

99 Kč
/ 0,25 L

Nefiltrované geuze, které je vyváženou směsí starých a mladých lambiků fermentovaných po stočení do lahví ještě po dobu nejméně 1 roku. Pivo je jantarově zbarvené, ovocné, kyselé…

Nefiltrované geuze, které je vyváženou směsí starých a mladých lambiků fermentovaných po stočení do lahví ještě po dobu nejméně 1 roku.…


Teď vyprodáno

BE
Mort-Subite 12° Kriek Lambic

Mort-Subite
12° Kriek Lambic

79 Kč
/ 0,25 L

Čistokrevný belgický Kriek s výraznou chutí čerstvých třešní a osvěžujícím kyselým zábleskem lambiku. Belgické třešně se do tanku přidávají jednou ročně po sklizni, poté se…

Čistokrevný belgický Kriek s výraznou chutí čerstvých třešní a osvěžujícím kyselým zábleskem lambiku. Belgické třešně se do tanku přidávají…


Teď vyprodáno

BE
Mort-Subite 12° Geuze Lambic

Mort-Subite
12° Geuze Lambic

79 Kč
/ 0,375 L

Nefiltrované geuze, které je vyváženou směsí starých a mladých lambiků fermentovaných po stočení do lahví ještě po dobu nejméně 1 roku. Pivo je jantarově zbarvené, ovocné, kyselé…

Nefiltrované geuze, které je vyváženou směsí starých a mladých lambiků fermentovaných po stočení do lahví ještě po dobu nejméně 1 roku.…


Teď vyprodáno