PIVO PODLE KATEGORIE - Verzet


Verzet
14° Oud Bruin Blueberry
Nová varianta infuzovaného piva Oud Bruin od 't Verzet. Toto pivo zrálo několik měsíců na borůvkách. Zachovává si charakteristickou kyselost a lehce vinný charakter základního…
Nová varianta infuzovaného piva Oud Bruin od 't Verzet. Toto pivo zrálo několik měsíců na borůvkách. Zachovává si charakteristickou…


Verzet
30° Kameradski Balsamico Oud Bruin Stout
Tento výborný speciál je kříženec Russian Imperial Stoutu a Oud Bruin. Sladkokyselé spojení v sobě spojuje viskozitu a robustnost stoutu s vinnou delikátností italského…
Tento výborný speciál je kříženec Russian Imperial Stoutu a Oud Bruin. Sladkokyselé spojení v sobě spojuje viskozitu a robustnost stoutu s…


Verzet
14° Oud Bruin Raspberry
Kyselý Oud Bruin z flanderského Verzetu s přidanými malinami. Těch bylo použito celkem 150 g na litr pivca v tanku. Jeho vůně je ovocná a samozřejmě vyniknou maliny, ale ucítíte i…
Kyselý Oud Bruin z flanderského Verzetu s přidanými malinami. Těch bylo použito celkem 150 g na litr pivca v tanku. Jeho vůně je ovocná a…


Verzet
30° Kameradski Naked Stout
Luxusní imperiální stout, který se používá jako základ pro výrobu nejoblíbenějšího piva Verzetu Kameradski Balsamico. Je silný a opravdu hoodně hustý. Chuť má jako sladké datle,…
Luxusní imperiální stout, který se používá jako základ pro výrobu nejoblíbenějšího piva Verzetu Kameradski Balsamico. Je silný a opravdu…


Verzet
17° Moose Blues Dark Strong Ale
Tmavé belgické pivo na bázi Dark Strong Ale s přísadou kanadského javorového sirupu. V chuti se objevují tóny čokolády a červeného ovoce. Jemná sladová hořkost v dochuti. V chuti…
Tmavé belgické pivo na bázi Dark Strong Ale s přísadou kanadského javorového sirupu. V chuti se objevují tóny čokolády a červeného ovoce.…


Verzet
14° Oud Bruin Oak Leaf
Luxusní belgický Oud Bruin s přidanými dubovými listy sbíranými na konci léta. Na začátku ochutnávky se výrazně projevuje kyselost a lehce vinný charakter základního piva.…
Luxusní belgický Oud Bruin s přidanými dubovými listy sbíranými na konci léta. Na začátku ochutnávky se výrazně projevuje kyselost a lehce…