PIVO PODLE ZEMÍ - Obsah alkoholu - 6,7%


Stone
14° Hazy IPA
Stone Hazy IPA je méně hořká než ostatní IPY od Stone, ale o to víc kvete odvážnými, šťavnatými chutěmi.chmely jí přinášejí spoustu citrusových a ovocných prvků, přičemž…
Stone Hazy IPA je méně hořká než ostatní IPY od Stone, ale o to víc kvete odvážnými, šťavnatými chutěmi.chmely jí přinášejí spoustu…


Brewdog
15° Lucky Break NEIPA
New England IPA Lucky Break je noční počin sládků Brewdogu, který se ale v jejich hlavách rodil několik let. Citra, Mosaic a Talus se podílely na vzniku speciálu s výraznými…
New England IPA Lucky Break je noční počin sládků Brewdogu, který se ale v jejich hlavách rodil několik let. Citra, Mosaic a Talus se…


Timmermans
14° Oude Kriek
Chuť tohoto starého krieku je nepřekonatelná. Chuť a barvu dodaly třešně pocházející z belgického Schaerbeeku. Je mírně kyselý a s nádherným buketem, ve kterém se projevuje dlouhá…
Chuť tohoto starého krieku je nepřekonatelná. Chuť a barvu dodaly třešně pocházející z belgického Schaerbeeku. Je mírně kyselý a s…


St-Bernardus
13° Pater
Pater 6 je tradiční klášterní belgické pivo ve stylu dubbel. Je kaštanově zbarvený, velmi ovocný s poznámkami z melounu a velmi čerstvým banánem a s jemnou hořkostí. Dá se výborně…
Pater 6 je tradiční klášterní belgické pivo ve stylu dubbel. Je kaštanově zbarvený, velmi ovocný s poznámkami z melounu a velmi čerstvým…


Čestmír
15° Immortal Stout
Stout od Čestímíra s chutí po hořké čokoládě a lehké praženosti, zjemněný dávkou ovesných vloček. Ve vůni je cítit čokoláda, káva, rozinky a zřejmě oves. Jeho chuť je jemně…
Stout od Čestímíra s chutí po hořké čokoládě a lehké praženosti, zjemněný dávkou ovesných vloček. Ve vůni je cítit čokoláda, káva,…


Timmermans
13° Oude Gueuze
Oude Gueuze od Timmermansu je směs tříletých lambiků s mladým ročním lambikem, který dodal cukr pro následnou spontánní fermentaci v lahvi. V láhvi následně geuze zraje po dobu…
Oude Gueuze od Timmermansu je směs tříletých lambiků s mladým ročním lambikem, který dodal cukr pro následnou spontánní fermentaci v lahvi.…