IMG_9440-2.jpg

Herold 12° Pšeničné

Svrchně kvašené pšeničné pivo s vysokou stálou pěnou. V Heroldu ho vaří poctivě z čerstvých kvasnic, pro které si jezdí do Bavorska. Není příliš hořké, zato má neopakovatelnou vůni s jemnými tóny hřebíčku a banánu. Tato pšenice je nefiltrovaná a chmelená natřikrát českými odrůdami chmele.
Stupňovitost
12°
Obsah alkoholu
5,1%
Objem
0,5 L
Výrobce
Herold
Kód
4898
Hmotnost
0,9 kg
Dostupnost
Skladem 1-2 ks
K dodání už dnes

Kdy zboží dostanete?

Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes

Osobní odběr v Praze už zítra

Osobní odběr v Brně už zítra

Liftago (doprava po Praze) už zítra

WEDO (celá ČR) v pondělí 13.05.2024

Zásilkovna - výdejní místa v pondělí 13.05.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 09.05.2024 20:37 a pro 20 ks.

Naše cena s DPH
32 Kč/ks
Vratná záloha 0,5 l
3 Kč není zahrnuto v ceně
ks

Popis

Minimální množství objednávky je 20 lahví.
Pro osobní odběr bude pivo připraveno v přepravce (záloha 100 Kč), u jiných druhů dopravy bude odesláno v kartonové krabici (bez přepravky).

Složení:
voda, ječný slad, chmelové produkty

O pivovaru: 
Pivovar Herold je malý průmyslový pivovar v obci Březnice u Příbrami. První písemná zmínka je z roku 1506. Během své dramatické historie prošel rukama mnoha šlechtických rodů, z poloviny vyhořel, byl několikrát zkonfiskován. Za socialismu byl oficiální značkou pivovaru čáp. Pod názvem Čápovar se vařil dvanáctka ležák. Až do roku 1976 se používaly dřevěné sudy. Po revoluci pivovar převzal Výzkumný ústav pivovarský a byla vytvořena značka Herold, pak došlo k jeho prodeji americké firmě, která ovšem spoléhala pouze na export a nedařilo se jí. V současnosti má českého majitele, který se snaží zachovat tradiční výrobu poctivého piva a věří, že se mu postupně podaří obnovit historickou budovu pivovaru, která nemá mezi ostatními českými pivovary obdoby. V roce 2009 získal pivovar Herold ocenění Pivovar roku.

Parametry

Parametry produktu  Herold 12° Pšeničné

Stupňovitost
12°
Obsah alkoholu
5,1%
Objem
0,5 L

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články