IMG_4075-2.jpg

Pinta 11° Kwas XY Catharina Sour

0,5 L PL
Nový kyselý pivní styl z Brazílie, což je mírně silnější verze Berliner Weisse s přídavkem tropické ovocné šťávy. Pro polskou interpretaci v Pintě použili 15 % přídavek mučenky a celá várka byla okyselena bakteriemi mléčného kvašení na úroveň 3,4 pH. Máte pocit, že jste na pláži Copacabana.
Stupňovitost
11,5°
Obsah alkoholu
4,5%
Objem
0,5 L
Použité chmely
Palisade
Výrobce
Pinta
Kód
7104
Hmotnost
0,5 kg
Dostupnost
Skladem > 10 ks
K dodání už dnes

Kdy zboží dostanete?

Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes

Osobní odběr v Praze už zítra

Osobní odběr v Brně už zítra

Liftago (doprava po Praze) už zítra

WEDO (celá ČR) v pondělí 13.05.2024

Zásilkovna - výdejní místa v pondělí 13.05.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 09.05.2024 15:50 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
115 Kč/ks
ks

Popis

Složení:
voda, ječný sladpšeničný sladlaktóza, chmelové produkty, pivovarské kvasinky, mučenka

O pivovaru:
Minipivovar Pinta se nachází na samém východě Polska ve vesničce Wieprz (z latinského Vepres = Houští). Vznikl v roce 2011 a jejich první speciál byl Hop Attack, který se nyní jmenuje Atak Chmielu. Toto intenzivně chmelové pivo vyvolalo v Polsku craftovou revoluci, která je dnes vidět v polských hospodách. Pivovar založili tři nadšenci - Grzesiek, Marek a Ziemek, kteří získali zkušenosti nejprve jako domovarníci, organizátoři pivních festivalů a i autoři knih o vaření piva. Pinta je v Polsku hodně populárni a za dobu své existence vyprodukovala více než 100 druhů piva. Jejich první kooperačka byla v Irsku společně s pivovarem O'Hara a od té doby se vaří speciály ve Francii, Japonsku, Brazílii a Itálii. Na Beershopu po nich pokukujeme již delší dobu a teprve teď se nám podařilo najít spolehlivého dovozce, který nám zajistí, že budeme mít jejich piva pravidelně skladem.

 

Parametry

Parametry produktu  Pinta 11° Kwas XY Catharina Sour

Stupňovitost
11,5°
Obsah alkoholu
4,5%
Objem
0,5 L
Použité chmely
Palisade

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články