IMG_2114.jpg

Zundert 20° Trappist 10 Quadrupel

BE 0,33 L
Tmavě-hnědé silné belgické pivo ve stylu Quadrupel. Má vůni sušeného ovoce, ale je svěží, švestkové a meruňkové. V chuti najdete také meruňky, ale není příliš sladké a objevíte i bylinky. Pivo prochází sekundárním kvašením v lahvi, a proto by se lahve měly skladovat ve svislé poloze. Tím je zajištěno, že kvasinky zůstanou na dně láhve.
Stupňovitost
20°
Obsah alkoholu
10,0%
Objem
0,33 L
Výrobce
Zundert
Kód
7041
Hmotnost
0,9 kg
Dostupnost
Skladem > 10 ks
K dodání už dnes

Kdy zboží dostanete?

Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes

Osobní odběr v Praze už zítra

Osobní odběr v Brně už zítra

Liftago (doprava po Praze) už zítra

WEDO (celá ČR) v pondělí 13.05.2024

Zásilkovna - výdejní místa v pondělí 13.05.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 09.05.2024 15:16 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
119 Kč/ks
ks

Popis

Složení:
voda, ječný slad, chmelové produkty, pivovarské kvasinky, sušené ovoce, bylinky

O pivovaru: 
Trapistický klášter Abdij Maria Toevlucht se nachází v Holadsku asi 4 km od hranic s Belgií. Opatství patří do Řádu cisterciánů přísné observance, jehož členové jsou nazýváni trapisté. Žijí v souladu s pravidly Svatého Benedikta (480–547). Ústředním principem těchto pravidel je „ora et labora“, tedy „modli se a pracuj“, které se během dne střídají. V roce 2009 došlo opatství k rozhodnutí založit malý pivovar. Pivovar byl postaven na základech bývalých hospodářských budov. V těchto budovách je umístěna varna a sklepy. Pivo Zundert bylo uvedeno na trh v prosinci 2013. Název piva je odvozen podle města, u kterého se pivovar nachází. Jejich piva mají velmi nápaditou vůni s nádechem bylin a koření. Dopřejte pivu nějaký čas ve sklenici a jeho obsah se rozvine od lehkého karamelu k půvabné, suché a chmelové hořkosti. Pivovar dodává piva pouze ve třetinkových lahvích.

 

Parametry

Parametry produktu  Zundert 20° Trappist 10 Quadrupel

Stupňovitost
20°
Obsah alkoholu
10,0%
Objem
0,33 L

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články