IMG_2113.jpg

Zundert 18° Trappist 8 Tripel

0,33 L NL
Tento belgický tripel je trapistické pivo z kláštera na hranicích mezi Belgií a Holandskem. Jde o vzácné pivo, které fermentuje i v lahvi a hned tak ho někde neochutnáte. Jeho měděná barva s hustou bílou pěnou a sladká karamelová vůně s náznaky ovoce vás naláká. Sladká a výrazná chuť karamelu a chmelu končící v kořeněné a sušší hořké úpravě, zůstane po dlouhou dobu ve vašich ústech i hlavě.
Stupňovitost
18°
Obsah alkoholu
8,0%
Objem
0,33 L
Výrobce
Zundert
Kód
7042
Hmotnost
0,9 kg
Dostupnost
Skladem > 10 ks
K dodání už dnes

Kdy zboží dostanete?

Osobní odběr v Praze už dnes

Osobní odběr v Brně už dnes

Liftago (doprava po Praze) už dnes

Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes

WEDO (celá ČR) už zítra

Zásilkovna - výdejní místa v pondělí 13.05.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 09.05.2024 8:50 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
105 Kč/ks
ks

Popis

Složení:
voda, ječný slad, chmelové produkty, pivovarské kvasinky

O pivovaru: 
Trapistický klášter Abdij Maria Toevlucht se nachází v Holadsku asi 4 km od hranic s Belgií. Opatství patří do Řádu cisterciánů přísné observance, jehož členové jsou nazýváni trapisté. Žijí v souladu s pravidly Svatého Benedikta (480–547). Ústředním principem těchto pravidel je „ora et labora“, tedy „modli se a pracuj“, které se během dne střídají. V roce 2009 došlo opatství k rozhodnutí založit malý pivovar. Pivovar byl postaven na základech bývalých hospodářských budov. V těchto budovách je umístěna varna a sklepy. Pivo Zundert bylo uvedeno na trh v prosinci 2013. Název piva je odvozen podle města, u kterého se pivovar nachází. Jejich piva mají velmi nápaditou vůni s nádechem bylin a koření. Dopřejte pivu nějaký čas ve sklenici a jeho obsah se rozvine od lehkého karamelu k půvabné, suché a chmelové hořkosti. Pivovar dodává piva pouze ve třetinkových lahvích.

 

Parametry

Parametry produktu  Zundert 18° Trappist 8 Tripel

Stupňovitost
18°
Obsah alkoholu
8,0%
Objem
0,33 L

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články