Pêche je broskvové pivo vyrobené na lambickém základu doplněné broskvovým džusem se všemi jeho přirozenými cukry. Je to příjemný hasič žízně s nízkým obsahem alkoholu. Milují ho ženy a dá se popíjet i…
Liefmans 10° Fruitesse
- Výrobce
- Liefmans
- Kód
- 6099
- Hmotnost
- 0,9 kg
- Dostupnost
- Skladem > 10 ksK dodání už dnes
Kdy zboží dostanete?
Osobní odběr v Praze už dnes
Osobní odběr v Brně už dnes
Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes
Liftago (doprava po Praze) už zítra
WEDO (celá ČR) v pondělí 13.05.2024
Zásilkovna - výdejní místa v pondělí 13.05.2024
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 09.05.2024 11:12 a pro 1 ks.
- Naše cena s DPH
- 69 Kč/ks
Popis
Složení:
voda, ječný slad, pšeničný slad, chmelové produkty, pivovarské kvasinky, maliny, černé třešně, bezinky a borůvky
O pivovaru:
Liefmans je belgický pivovar, který vyrábí Oud Bruin a ochucená belgická piva. Příběh Liefmanů začal v 17. století, kdy Jacobus Liefmans založil v Oudenaarde pivovar. Budova pivovaru na Aalststraat na břehu řeky Schelde, stojí již více než 300 let. Původní varna byla zachována a je součástí pivovarského muzea. Míchání piv s ovocem přišlo až později, kdy místní farmáři přiváželi do pivovaru svoji přebytečnou úrodu třešní a vyměňovali je za pivo. Klíčovou roli v historii pivovaru hrála Rosa Merckx. Vysoce nadaná dáma, která byla první sládkovou a ovlivnila tak významně jeho produkci.
Parametry
Parametry produktu Liefmans 10° Fruitesse
Soubory ke stažení
Odkazy a videa
Komentáře
Hodnocení
Články
Alternativní zboží
St-Louis Premium Gueuze obsahuje směs mladých a starých lambiků. Jedná se o osvěžující pivo s velkou rovnováhou mezi kyselostí, typickou pro gueuze a sladších a lehce hořkých chutí. Dotyky ovoce,…
Van-Honsebrouck 12° St. Louis Premium Gueuze
Tradiční belgický pivní styl Faro, který hned tak neochutnáte. Jde v podstatě o sladší lambic, který je jedním z nejstarších pivních stylů na světě. Charakteristická kyselost lambiků ale navyhovovala…
Lindemans 16° Faro Lambic
Belgické pivo ve stylu Gueuze, jehož jedna složka zraje tři roky v dubovém sudu. Po třech letech se smíchá s ročním lambicem a stočí do lahví. Tím dojde k nastartování nové fermentace a pivo v lahvi…