Bacha!

Výroba cideru Bacha! probíhá francouzskou metodou. Pomalou fermentací. Dlouhou dobou zrání v tancích a pak ještě v lahvích. Velkou měrou spontánně kvašené. Jablka a hrušky získávají v Lobči ze starých zámeckých sadů, které postupně doplňují o nové, vysokokmenné stromy původních odrůd, nebo od prověřených dodavatelů z okolí. Jablka lisují na repasované německé lince Hollmann z roku 1957.

Cider se vyrábí v prostorách bývalé pily a truhlárny patřící k zámku Lobeč, které přestavěli lowcostovým způsobem, principem „domů v domech“ z převážně odpadních a recyklovaných materiálů.

Výrobce: Cidérka Lobeč s.r.o., Lobeč 79, 27736 Lobeč u Mšena

 

Zboží daného výrobce

Filtrovat

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry
Zvolené podmínky nesplňuje žádné zboží.