Kožuch lze považovat fakticky za jablečné víno. Je to cider s vysokým obsahem alkoholu. Aroma vám připomene starý navlhlý sklep, bylinkový likér a podzimní listí. Cider je nahořklý s doplňkem…
Cider_z_Vily
- Kód
- 9021
- Hmotnost
- 1,45 kg
- Dostupnost
- Skladem > 10 ksK dodání už dnes
Kdy zboží dostanete?
Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes
Osobní odběr v Praze už zítra
Osobní odběr v Brně už zítra
Liftago (doprava po Praze) už zítra
WEDO (celá ČR) v úterý 30.04.2024
Zásilkovna - výdejní místa v úterý 30.04.2024
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 28.04.2024 6:17 a pro 1 ks.
- Naše cena s DPH
- 175 Kč/ks
Popis
Vyrobeno v moravském vinařství Podle Hlouška v Čejči. Neobsahuje cukr.
Metoda "pet-nat" znamená pétillant naturel, tedy přírodně perlivé. Francouzská metoda výroby je pravděpodobně starší než ta klasická, šampaňská. Cider (nebo také víno) se lahvuje ještě živý, rozkvašený. Dozrává pak dále v lahvi díky zbytkovému cukru a přírodní cestou vznikají bublinky, proto je každý další rok jeho chuť novým překvapením. Drobný kal není na závadu.
Ročník: 2021
Složení: fermentovaný jablečný mošt, obsahuje siřičitany
Obsah alkoholu: 6 %
Parametry
Parametry produktu Cider_z_Vily
Soubory ke stažení
Odkazy a videa
Komentáře
Hodnocení
Články
Alternativní zboží
Cider zlato-jantarové barvy, polosuchý. Vyrobený podle receptu pana Harryho Sparrowa, který vyráběl v Aspallu cider celou jednu generaci okolo roku 1920. Středně suchý, voňavý cider takřka medové…
Aspall Harry Sparrow Cider
Poctivý český řemeslný cider vyráběný francouzskou metodou keeving (přetáčením). Bez přídavku veškerých cukrů, sladiv, barviv a aromat. Polosladký, obsah alkoholu 4,2 %. Plná chuť s výrazným přírodním…
Cider-Talk polosladký
Svěží jablečný suchý cider vyrobený ze starých českých odrůd. Má plné tělo, je jemně nahořklý, s kyselinkou v závěru.
Cidérka cider Strnad
Svěží český cider, v jehož chuti se dobře snoubí sladká moravská jablka a příznačná suchost, obsahuje minimum zbytkového cukru. Při výrobě se snaží v cidrerii nastartovat přirozený proces, kterým si…