IMG_5253.jpg

Maisel's-Weisse 12° Original Hefe Weissbier

DE 0,5 L
Pečlivým výběrem nejjemnějšího pšeničného a ječmenného sladu získala tato Maiselova pšenice načervenalou zářící jantarovou barvu. Čerstvá vůně jemných kvasnic a příjemných ovocných tónů je spojena s jemnou kořenitostí sladu, ovoce a hřebíčkovým příchutí a náznakem muškátového oříšku. Vlajková loď pivovaru z Bayreuthu.
Stupňovitost
11,8°
Obsah alkoholu
5,2%
Objem
0,5 L
Použité chmely
Hallertauer
Výrobce
Maisel's Weisse
Kód
273
Hmotnost
0,9 kg
Dostupnost
Skladem > 10 ks
K dodání už dnes

Kdy zboží dostanete?

Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes

Osobní odběr v Praze už zítra

Osobní odběr v Brně už zítra

Liftago (doprava po Praze) v pondělí 13.05.2024

WEDO (celá ČR) v úterý 14.05.2024

Zásilkovna - výdejní místa v úterý 14.05.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 10.05.2024 21:36 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
49 Kč/ks
Vratná záloha 0,5 l
3 Kč není zahrnuto v ceně
ks

Popis

Složení:
voda, ječný slad, pšeničný slad, chmelové produkty, pivovarské kvasinky

Energetická hodnota (100 ml):
169 kJ /40 kcal

O pivovaru: 
Rodinný pivovar založili Hans a Eberhardt Maiselové v roce 1887. Na okraji Bayreuthu postavili moderní pivovar a položili tak základy pro velmi úspěšnou společnost. Maisel Weisse se postupně stal inspirací pro pšeničné pivo v Německu a z regionálního pivovaru se stal pivovar, jehož pivo je oceňováno po celém světě. Současným majitelem je Jeff Maisel, který je členem čtvrté generace Maiselů a vede pivovar v duchu svých předků. Láska k pivu a pečlivá řemeslnost tvoří současný obraz pivovaru a vynikající kvalitu piva. Bavorsko je zemí piva a má nejvyšší hustotu pivovarů na světě. V tomto prostředí našel pivovar Maisel své prestižní místo. Kromě Maisel`s Weisse vlastní Jeff i craftový pivovar Maisel & Friends a značku Landbier.

Parametry

Parametry produktu  Maisel's-Weisse 12° Original Hefe Weissbier

Stupňovitost
11,8°
Obsah alkoholu
5,2%
Objem
0,5 L
Použité chmely
Hallertauer

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články