Johannes Cyder se vyrábí z čerstvě lisovaných českých jablek přímo v provozovně v Táboře. Obsah alkoholu činí 6,4 %. Cyder psáno s tvrdým "y" odkazuje k původním starým anglickým stylům výroby.…
Johannes Cyder RUFF TUFF Extra Brut
- Výrobce
- Johannes Cyder
- Kód
- 6876
- EAN
- 8594197550056
- Hmotnost
- 1,45 kg
- Dostupnost
- Skladem > 5 ksK dodání už dnes
Kdy zboží dostanete?
Osobní odběr v Praze už dnes
Osobní odběr v Brně už dnes
Liftago (doprava po Praze) už dnes
Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes
WEDO (celá ČR) v pondělí 13.05.2024
Zásilkovna - výdejní místa v úterý 14.05.2024
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 10.05.2024 1:53 a pro 1 ks.
- Naše cena s DPH
- 350 Kč/ks
Popis
Složení: jablečný mošt. Obsahuje siřičitany.
Obsah alkoholu: 9 %. Bez přidaného cukru, umělých barviv, aromat a vody. Je přirozené perlivý. Není pasterizovaný ani filtrovaný. Případná sedlina není na závadu. Podávejte chlazené. Uchovávejte v chladu a temnu.
O výrobci:
Johannes Cyder se vyrábí z čerstvě lisovaných českých jablek přímo v moštárně v Táboře. Siří minimálně, jen aby na sebe navázal nějaký ten kyslík, ale neztratil svou specifickou vůni. Nikdy bych si nedovolili ředit cider moštem, koncentrátem nebo vodou a jakkoli urychlovat kvašení. Kvalitní cider vyžaduje především trpělivost. Proto mu dávají v Táboře všechen čas, který potřebuje, aby měl tu správnou chuť a pořádně zesílil. Cider není pasterizovaný ani filtrovaný.
Parametry
Parametry produktu Johannes Cyder RUFF TUFF Extra Brut
Soubory ke stažení
Odkazy a videa
Komentáře
Hodnocení
Články
Alternativní zboží
Tento cidre se vyrábí ze 100% prokvašeného moštu z jablek vypěstovaných v přísném BIO režimu. V sadech v Bretani, z nichž jablka pochází, nepoužívají k ošetření ani hnojení jabloní žádné chemikálie.…
Val-de-Rance cidre BIO maxi
Svěží český cider, v jehož chuti se dobře snoubí sladká moravská jablka a příznačná suchost, obsahuje minimum zbytkového cukru. Při výrobě se snaží v cidrerii nastartovat přirozený proces, kterým si…
Cidre99 suchý
Cider z Tátova sadu se vyrábí ručně, na statku u Prahy, tradiční anglickou metodou z čerstvě lisovaného jablečného moštu. Bez přidání cukru, s jemnou kyselinkou, tak akorát hořký, plný chuti.