Polosladký jablečný cider s temně karmínovou barvou a výraznou chutí višní z Čech. Eden Cider je osvěžující, jemně perlivý alkoholický nápoj, vyráběný fermentací 100% čerstvé jablečné šťávy. Pokud je…
Mad-Apple cider polosuchý višňový
- Výrobce
- Mošťárna Louny
- Kód
- 3455
- Hmotnost
- 0,9 kg
- Dostupnost
- Skladem > 10 ksK dodání už dnes
Kdy zboží dostanete?
Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes
Osobní odběr v Praze v pondělí 29.04.2024
Osobní odběr v Brně v pondělí 29.04.2024
Liftago (doprava po Praze) v pondělí 29.04.2024
WEDO (celá ČR) v úterý 30.04.2024
Zásilkovna - výdejní místa v úterý 30.04.2024
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 27.04.2024 18:12 a pro 1 ks.
- Naše cena s DPH
- 45 Kč/ks
Popis
Složení:
fermentovaný jablečný mošt
Osvěžující a příjemně perlivý nápoj, s chutí a vůní čerstvých višní a jablek s malým zbytkem přírodního cukru. Výchozí surovinou je 100% višňový a jablečný mošt, opatřený známkou kvality Klasa. Bez přidaného cukru, aromat a barviv.
O výrobci:
Cider Mad Apple je první český cider, kdy počátky jeho výroby sahají do let 2007 až 2009. Po určité pauze je znovu na českém trhu se zachováním původní receptury a to v několika provedeních. Zkušenosti pro výrobu nasbírala tato mošťárna v kolébce cideru - ve Velké Británii. Tato lounská firma se zabývá výrobou moštů, ciderů i pálenek.
Mošťárna Louny, Vladimírská 2501, 440 01 Louny
Parametry
Parametry produktu Mad-Apple cider polosuchý višňový
Soubory ke stažení
Odkazy a videa
Komentáře
Hodnocení
Články
Alternativní zboží
Polosladký jablečný cider a kyselé višně jsou skvělou kombinací. Výsledkem je plný cider s výraznou vůní jablek a jemnou trpkostí višní. Hodí se k sladkým dezertů, nebo jen tak, k letnímu pití.…
Magnetic-Apple cider višňový
Višně jsou nejtypičtějším ovocem, které se přidává do mladého lambiku a vzniká tak speciální pivní styl ovocného piva. Višní je ale v Belgii nedostatek a víte, odkud je tedy všechny lambické pivovary…
Lindemans 14° Lambic Kriek (višně)
Charlotta je Farmhouse Ale smíšeně fermentovaný a dozrávaný s čerstvými višněmi v množství 470 kg na 1000 l piva. Dokvašováno rok v dřevěném sudu s kulturou brettanomyces, která pivu dodává výrazný…