IMG_0990.jpg

Baladin limonáda Cedrata

IT 0,33 L
Pravá italská citrusová limonáda. Nálev z kalábrijských citronů jí dodává vůni a autentickou chuť středomořských citronů. Vyrobeno pouze ze základních ingrediencí, limonáda neobsahuje žádná barviva ani konzervační látky. V zářivě žluté barvě se skrývá svěží chuť vhodná pro všechny věkové kategorie, skvělá do míchaných drinků.
Objem
0,33 L
Výrobca
Birra Baladin
Kód
1227
Hmotnosť
0,9 kg
Dostupnosť
Skladom > 10 ks
K dodaniu už dnes

Kedy produkt dostanete?

Elektronicky (iba darčekové poukazy) už dnes

Osobný odber v Prahe už zajtra

Osobný odber v Brne už zajtra

DPD v stredu 22. 5. 2024

DPD 6x balíček predplatného v piatok 24. 5. 2024

WE|DO International v utorok 28. 5. 2024

Termíny dodania sú platné, ak objednáte teraz, 20. 5. 2024 20:39 a pre 1 ks.

Naša cena s DPH
2,30 €/ks
ks

Popis

Složení: voda, přírodní hnědý cukr, citronová šťáva, oxid uhličitý a nálev z kalábrijských citronů

O výrobci Baladin:
Birra Baladin je jeden z nejzajímavějších pivovarů v naší nabídce. Nachází se na severozápadě Itálie v regionu Piemont. Vznikl už v roce 1986, když Teo Musso otevřel hospodu v Piozzo, kde o 10 let později začal vařit vlastní pivo. Stal se tak průkopníkem italského craft beeru. Postupně se mu dařilo prosadit se na pivních festivalech a soutěžích. V roce 2005 se dostal jeho Isaac do světového průvodce 500 nejlepších piv světa. V současnosti má vlastní pivovar farmu, kde pěstují vlastní chmel (7 ha) i pšenici a ječmen (300 ha) a garantují tak 100% italský původ surovin pro výrobu piv. Vychovali také 5 vlastních kmenů kvasinek. Provozují také 12 podniků s označením Baladin Pub. Jejich piva jsou ideální pro párování s jídlem, a proto preferované šéfkuchaři v Itálii a po celém světě. Piva Baladin jsou servírována ve 100 michelinských restauracích v Itálii i ve světě. Baladin je také autorem všeobecně známé sklenice Teku, kterou používají i některé české pivovary. 

Parametre

Parametre produktu  Baladin limonáda Cedrata

Objem
0,33 L

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články