/images/IMG_3525_.jpg

Fifty Pounds Gin Traditional

0,7 L
Britský gin, který každoročně sbírá stříbrné a zlaté medaile na mezinárodních soutěžích. Výrobce jej označuje za nejjemnější gin na světě. Jeho aroma má klasický charakter s převládající vůní jalovce a koriandru, vyváženou citrusy a kořením. Stejné ingredience se objevují i v chuti, která poskytuje dlouhou čerstvou koncovku s horkým nádechem. Každá láhev je číslovaná, protože gin se destiluje v menších dávkách.
Obsah alkoholu
43,5 %
Objem
0,7 L
Výrobca
Fifty Pound
Kód
4199
Hmotnosť
1,45 kg
Dostupnosť
Skladom 3-5 ks
K dodaniu už zajtra

Kedy produkt dostanete?

Osobný odber v Prahe už zajtra

Osobný odber v Brne už zajtra

Elektronicky (iba darčekové poukazy) už zajtra

DPD v utorok 21. 5. 2024

DPD 6x balíček predplatného vo štvrtok 23. 5. 2024

WE|DO International v pondelok 27. 5. 2024

Termíny dodania sú platné, ak objednáte teraz, 19. 5. 2024 22:30 a pre 1 ks.

Naša cena s DPH
34,85 €/ks
ks

Popis

Britský gin, který každoročně sbírá stříbrné a zlaté medaile na mezinárodních soutěžích. Výrobce jej označuje za nejjemnější gin na světě.  Jeho aroma má klasický charakter s převládající vůní jalovce a koriandru, vyváženou citrusy a kořením. Stejné ingredience se objevují i v chuti, která poskytuje dlouhou čerstvou koncovku s horkým nádechem. Každá láhev je číslovaná, protože gin se destiluje v menších dávkách.

Fifty Pound se vyrábí na jihovýchodě Londýna v malé slavné palírně s více než dvousetletou tradicí a s technologií od slavné firmy John Dore & Co Limited. Používají tradiční metodu nazývanou "dávková destilace", protože je to nejčistší a nejefektivnější způsob získání nejlepších vlastností ginu. Název Fifty Pound pochází z 18. století, kdy král Gerge II. ve snaze omezit výrobu ginu v Anglii uložil palírnám platit daň ve výši 50 liber. Tu ale stejně až na dvě palírny nikdo neplatil, takže byl zákon za šest let zrušen.

Parametre

Parametre produktu  Fifty Pounds Gin Traditional

Obsah alkoholu
43,5 %
Objem
0,7 L

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články