IMG_4074.jpg

Pinta 18° takaHaka Double Black IPA

PL 0,5 L
Ikonická silná novozélandská Black IPA s netradičním přídavkem šťávy z ananasu, manga a maracuji. Příjemná je kombinace ovocné a pražené vůně s výraznějsí ananasovou linkou. V chuti objevíte lehké ovocné stopy, které nijak nenarušují očekávanou praženou sladovou chuť.
Stupňovitosť
18°
Obsah alkoholu
8,0%
Objem
0,5 L
Použité chmele
Nelson Sauvin
Pacific Sunrise
Motueka
Výrobca
Pinta
Kód
4698
Hmotnosť
0,5 kg
Dostupnosť
Skladom > 10 ks
K dodaniu už dnes

Kedy produkt dostanete?

Osobný odber v Prahe už dnes

Osobný odber v Brne už dnes

Elektronicky (iba darčekové poukazy) už dnes

DPD už zajtra

DPD 6x balíček predplatného vo štvrtok 23. 5. 2024

WE|DO International v pondelok 27. 5. 2024

Termíny dodania sú platné, ak objednáte teraz, 20. 5. 2024 1:06 a pre 1 ks.

Naša cena s DPH
4,95 €/ks
ks

Popis

Složení:
voda, ječný slad, chmelové produkty, ananas, maracuja, mango

O pivovaru:
Minipivovar Pinta se nachází na samém východě Polska ve vesničce Wieprz (z latinského Vepres = Houští). Vznikl v roce 2011 a jejich první speciál byl Hop Attack, který se nyní jmenuje Atak Chmielu. Toto intenzivně chmelové pivo vyvolalo v Polsku craftovou revoluci, která je dnes vidět v polských hospodách. Pivovar založili tři nadšenci - Grzesiek, Marek a Ziemek, kteří získali zkušenosti nejprve jako domovarníci, organizátoři pivních festivalů a i autoři knih o vaření piva. Pinta je v Polsku hodně populárni a za dobu své existence vyprodukovala více než 100 druhů piva. Jejich první kooperačka byla v Irsku společně s pivovarem O'Hara a od té doby se vaří speciály ve Francii, Japonsku, Brazílii a Itálii. Na Beershopu po nich pokukujeme již delší dobu a teprve teď se nám podařilo najít spolehlivého dovozce, který nám zajistí, že budeme mít jejich piva pravidelně skladem.

 

Parametre

Parametre produktu  Pinta 18° takaHaka Double Black IPA

Stupňovitosť
18°
Obsah alkoholu
8,0%
Objem
0,5 L
Použité chmele
Nelson Sauvin
Pacific Sunrise
Motueka

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články