Složení:
voda, ječné slady, pšeničný slad, jalovec, rozmarýn, tymián, koriandr, granulovaný chmel, mořská sůl, lactobacillus, kyselina mléčná
O pivovaru:
Pivovar založil sládek Martin Matuška, který v pivovarnickém oboru pracuje od roku 1981. Pivovar Matuška se nachází v obci Broumy, která leží v Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko. Pivo Matuška vyrábí řemeslnou cestou bez filtrace a pasterizace. Pivo si díky tomu uchovává vlastnosti čerstvého piva točeného přímo z pivního sklepa. Při vaření zásadně nepoužívají cukr, sirupy ani chmelový extrakt a pivo vaří dekokčním rmutovacím způsobem, který dává plnější chlebnatá piva. Momentálně se vaří na 30 druhů piva a po rozšíření pivovaru došlo k prodeji staré varny do pražského Karlína, kde se vaří Místní pivo v pivovaru Dva kohouti, který spoluvlastní Adam Matuška, stejně tak jako Automat Matuška v pražských Dejvicích.