Samuel-Smith 12° Oatmeal Stout 0,355 l

Samuel-Smith 12° Oatmeal Stout

UK 0,355 l
Stout vařený za použití vody ze studny z roku 1758, která stále v provozu a kvašené v kamenných Yorkshirských čtvercích, které vytvářejí téměř neprůhledné, nádherně hedvábné a hladké texturované pivo s komplexním středně suchým patrem a hořkostí.
Stupňovitost
12°
Obsah alkoholu
5,0%
Objem
0,355 L
Výrobce
Samuel Smith
Kód
6705
Hmotnost
0,9 kg
Dostupnost
Skladem > 10 ks
K dodání už dnes

Kdy zboží dostanete?

Osobní odběr v Praze už dnes

Osobní odběr v Brně už dnes

Liftago (doprava po Praze) už dnes

Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes

WEDO (celá ČR) už zítra

Zásilkovna - výdejní místa v pondělí 06.05.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 02.05.2024 1:12 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
99 Kč/ks
ks

Popis

Složení:
voda, ječný slad, chmelové produkty

O pivovaru:
Samuel Smith je tradiční viktoriánský pivovar z Yorkshire na severu Anglie. Vznikl v roce 1758 a chlubí se studnou z té doby, kterou doposud používá jako zdroj vody pro své stouty. Také kvasnice používané při fermentačním procesu jsou kmenem, který byl používán nepřetržitě již od roku 1900, tzn. je to jeden z nejstarších nezměněných kmenů kvasnic v Evropě. Až do roku 1990 vyráběl pivovar pouze jedno caskové pivo Old Brewery Bitter. Všechna jejich piva, s výjimkou Old Brewery Bitter a Yorkshire Stingo, jsou veganská. Navíc se většina jejich piv vyrábí pouze ze sladu, chmelu, kvasnic a vody. Až do roku 2006 používal pivovar pro své ležáky německou značku Ayinger, nyní se jmenuje jejich nejlepší ležák Pure Organic Lager. Zajímavé je také, že Samuel Smith v Anglii provozuje více než 200 vlastních hospod. V těchto hospodách nehraje hudba ani TV a barmani mají za úkol dbát na to, by hosté nemluvili sprostě a když je někdo nevhodně oblečený, tak ho do hospody nepustí. Například motorkáři mají problém.

CZ-BIO-002

Parametry

Parametry produktu  Samuel-Smith 12° Oatmeal Stout

Stupňovitost
12°
Obsah alkoholu
5,0%
Objem
0,355 L

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články